Zonneboiler

Het compacte kunststof buffervat bevat 100 liter water, dat door de collector opgewarmd wordt tot maximaal 90°. Via een inwendige warmtewisselaar wordt uw tapwater verwarmd. In tegenstelling tot de meeste andere zonneboilers is er geen antivriesmiddel nodig en is toch gegarandeerd vorstveilig! Daardoor is het systeem milieuvriendelijk en onderhoud vrij.

Een zonneboiler op je dak gebruikt de warmte van de zon, via de vacuümbuizen op je dak, om het tapwater te verwarmen. Het opgewarmde water draagt zijn warmte, via een warmtewisselaar, over aan het leidingwater. Het leidingwater zal warmer de CV installatie instromen waardoor deze minder energie zal verbruiken om het op de gewenste temperatuur te krijgen.

De zonneboiler werkt als voorverwarming voor uw bestaande CV installatie. U bespaart dus energie, maar heeft wel altijd het comfort dat u gewend bent. Bovendien is het systemen betrouwbaar daarom krijgt u standaard 10 jaar garantie op de volledige installatie (collector, sturing & pomp en buffervat).

Ook Pakket combinatie aanbiedingen waaronder Zonneboiler & Zonnepanelen.

Op onze Zonneboiler Systemen is in 2018 ISDE subsidie van toepassing. 

Solesta Silverline 20v meldcode KA00501 €  725
Solesta Silverline 25v meldcode KA00502 €  853
Solesta Silverline 30v meldcode KA00503 €  963

Eigen montage
Een team van gemotiveerde en opgeleiden monteurs.