LED-verlichting buiten

Ons aanbod

PLM Energy adviseert, maakt een lichtplan, berekent de terugverdientijd, installeert, onderhoudt het geheel. Lichtgarantie na plaatsing van de installatie wordt een lichtmeting gedaan om aan te tonen dat de installatie voldoet aan het overeengekomen ontwerp. De opdrachtgever heeft met één partij te maken. Dat komt de kwaliteit ten goede. Want een installateur die ook verantwoordelijk is voor het onderhoud, wil uiteraard een perfect werkend product afleveren.

LED-verlichting kan uitgezet worden als een veld even niet bespeeld wordt - er is namelijk geen afkoel- en opwarmtijd nodig.

LED-verlichting

PLM Energy installeert. Vanwege de hoge lichtopbrengst bij een laagvermogen is LED energiezuiniger dan conventionele verlichting. Bovendien kan LED-verlichting uitgezet worden er is namelijk geen afkoel- en opwarmtijd nodig. Dat betekent dat je kunt schakelen wanneer je wilt. De besparingen kunnen nog verder oplopen door de verlichting te dimmen: dan wordt het licht gebruikt volgens de richtlijnen die zijn voorgeschreven. Maar er zijn nog meer manieren voor duurzaam gebruik. Ook PLM Energy adviseert hierin.

LED-verlichting gaat langer mee dan conventionele verlichting en is dus goed voor de portemonnee en voor het milieu.

title; ?> content; ?>