Disclaimer

Begripsomschrijving van onze website disclaimer

  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • de gebruiker: de bezoeker van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud (teksten, cijfers, getallen en beeldmateriaal).

Onderstaande is van toepassing op iedere pagina van de website van PLM Energy. Door de website te bezoeken en de pagina’s te bekijken stem je in met deze disclaimer. De content van de website is door PLM Energy met de grootst mogelijke zorg samengesteld toch aanvaardt PLM Energy geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

Intellectuele rechten

PLM Energy is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten van PLM Energy. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dien je schriftelijk vooraf aan ons te verzoeken. Ben je van mening dat jijzelf auteur bent van tekst of beeldmateriaal op onze website neem dan even contact met ons op. We zoeken samen naar een oplossing!

Vragen?

Als je nog vragen of twijfels hebt kun je contact met PLM Energy opnemen; zie hiervoor onze contactgegevens.

Bedankt, je bericht is met succes ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op indien nodig.

Indien u wilt investeren in duurzame energie, kunt u contact opnemen met Joop Poldermans.

Een ware ervaringsdeskundige in zijn vakgebied. In een persoonlijk gesprek geeft Joop u graag meer informatie en zorgt dat de investering vlekkeloos verloopt!