Advies

PLM Energy wil voor u als ondernemer allereerst duidelijkheid scheppen in het "energie bos."

Onze ervaring is dat u als ondernemer vaak niet de tijd hebt om u te verdiepen in allerlei aanbiedingen die er zijn op het gebied van energie. Vaak blijken ook bepaalde acties achteraf niet aantrekkelijk te zijn en blijken er toch vaak weer de zogenaamde addertjes onder het gras te zitten of krijgt u een sigaar uit de overbekende eigen doos. Reden vaak om te blijven waar men zit, maar dit kost u natuurlijk simpel gezegd geld.

Wat doen wij kosteloos voor u?

PLM Energy neemt voor u alles uit handen. Wij vragen aan de hand van uw jaarrekening of nog makkelijker met een éénmalige machtiging, uw verbruiksgegevens, contractvorm en prijzen op bij u huidige energie leverancier en gaan vervolgens aan de slag.

Naar aanleiding van die gegevens voeren wij een onafhankelijke en kosteloze Energie besparingsscan uit en doen tevens een factuur analyse, omdat daar ook nog wel eens fouten in staan. Wij rapporteren vervolgens aan u de resultaten en koppelen hieraan meteen een inkoopadvies. Indien u gebruik wenst te maken van deze besparing regelen wij uw overstap en nieuwe contract.

Verbruik gegevens inventariseren bij huidige leverancier
(prijs, looptijd contract en verbruik)

  1. Besparingsscan uitvoeren en factuur analyse
  2. Resultaat bespreken
  3. Overstap en nieuw contract regelen
  4. Dan is in 95% van de gevallen er een forse besparing gerealiseerd !